Σελίδες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγή "φρουράς" με αντιδράσεις στο εργοτάξιο του Δήμου

Γιάννης Ρουσόδημος

Σε αντικατάσταση του προϊστάμενου του εργοταξίου κου Αθαν. Ακριώτη προχώρησε η νέα Δημοτική Αρχή τοποθετώντας αιφνιδιαστικά στη θέση του χθες τον κο Αθαν. Λεοντή υπάλληλο του Δήμου στο Δ.Δ. Τριάδας. Ο κος Ακριώτης τελεί σε άδεια γιατρού καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι του, παρόλα αυτά όμως ήταν συνεχώς παρόν στο εργοτάξιο προκειμένου να οργανώσει τις καθημερινές λειτουργίες που αυτό έχει.
Επίσημα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα  και αναμένεται η όποια ανακοίνωση να γίνει τη Δευτέρα 3/1/2011. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η τοποθέτηση του κου Λεοντή πρέπει να θεωρείται σίγουρη.
Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κος Λεοντής εκτελούσε χρέη κηπουρού στο Δ.Δ. Τριάδας και πριν κάποια χρόνια είχε απασχολήσει και την εφημερίδα "ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΗ" όταν κατά την εκτέλεση της εργασίας του είχε φωτογραφηθεί από την εφημερίδα ν' απασχολεί αλλοδαπό ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντά του στον Δήμο ενώ ο ίδιος έλειπε και απασχολούταν σε δικές του εργασίες!
 Γεγονός το οποίο η τότε Δημοτική Αρχή είχε καλύψει δίχως να γίνει η παραμικρή παρατήρηση!
Κατά καιρούς μαζί του είχαν ασχοληθεί και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης οι οποίοι είχαν αναφερθεί στις εργασιακές του σχέσεις με το Δήμο τις οποίες θεωρούσαν ελλιπείς. Εάν πραγματικά ισχύουν τα παραπάνω, τότε σύντομα θα υπάρξουν αντιδράσεις και από την πλευρά της αντιπολίτευσης.


http://www.messapia-news.gr/eidiseis/messapia/allage-phrouras-me-antidraseis-sto-ergotaxio-tou-demou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου