Σελίδες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτείται ο Καλαβρής

 

 Γιάννης Ρουσόδημος

 
Σύμφωνα με πολύ εξακριβωμένες πληροφορίες τις οποίες εξασφαλίσαμε από το πολύ κοντινό περιβάλλον του κου Καλαβρή, ο κος Καλαβρής δεν προτίθεται να ορκιστεί Δ.Σ. σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Ο αρχηγός της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας σύμφωνα και πάλι με πολύ έγκυρες πληροφορίες θα αποστείλει επιστολή προς τον Δήμαρχο(;) προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου(;) με την οποία ίσως εξηγεί κάποιους λόγους αυτής του της απόφασης και θα ζητήσει την κάλυψη της θέσης του από τον πρώτο επιλαχόντα του συνδυασμού του η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η κα Φανή Ψαθά.
Όπως γίνεται αντιληπτό πλέον το βάρος της εκπροσώπησης του συνδυασμού μεταβιβάζεται στον κο Ραπτάκη , ο οποίος ως ο πρώτος Δ.Σ. του συνδυασμού  εξελίσσεται σε "φυσικό διάδοχο" του κου Καλαβρή. Η παραίτηση του κου Καλαβρή είναι σίγουρο πως καθιστά φτωχότερο το λόγο που θα έχει αυτό το Δ.Σ. μιας και η εμπειρία του στα Δημοτικά και Νομαρχιακά πράγματα θα ήταν πολύτιμη και χρήσιμη τόσο για τον τόπο μας όσο και για τα τεκταινόμενα στο Δ.Σ. Η απόφασή του δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία" μιας και εδώ και πολλές ημέρες υπήρξε η φήμη για όλες αυτές τις εξελίξεις. Ελπίζουμε ο κος Καλαβρής στο εγγύς μέλλον να εξηγήσει εκτενέστερα τους λόγους αυτής του της απόφασης. Το messapia-news το οποίο ποτέ δεν έκρυψε, σ' όλη τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Θανάση Καλαβ΄ρη και του συνδυασμού του ασχέτου αποτελέσματος, ευχόμαστε ο κος Καλαβρής να μην πει ποτέ το "οριστικό αντίο" τόσο στην τοπική πολιτική σκηνή όσο και στην ευρύτερη διότι κατά την άποψή μας, αλλά και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο Καλαβρής πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει και από άλλη θέση στο Δήμο μας.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ο νέος Δήμαρχος μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος του νέου Δήμου και των πολιτών πρόσωπα με επιστημονική κατάρτιση, φερεγγυότητα και αξιοπιστία όπως ο κος Καλαβρής. Άλλωστε ο Καλλικράτης προβλέπει σωρεία θέσεων Ειδικών Συμβούλων. Αυτή είναι η θέση μας.
http://www.messapia-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου