Σελίδες

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ;

Όργάνωση στις υπηρεσίες του Δήμου μας!

Αυτό πρότειναν υποψήφιοι από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του κου Μπουροδήμου ως ένα απ' τα πρώτα ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τη Δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων τους τον Ιανουάριο του 2011.
Σε συζήτηση που είχαμε με κάποιους από αυτούς μας τόνισαν το γεγονός ότι αν οι υπηρεσίες δεν οργανωθούν και οι άνθρωποι που θα έχουν την ευθύνη τους δεν έχουν γρήγορα αντανακλαστικά τότε το έργο που αναμένεται να παραχθεί απ' αυτές, ειδικά στην προώθηση των θεμάτων του Δήμου σε διάφορους φορείς δεν θα είναι ανάλογο των περιστάσεων που απαιτούνται.
"Υπάρχουν υπηρεσίες που παρατηρείται μεγάλη χαλαρότητα, η οποία είναι εις βάρος του πολίτη που είναι ο τελικός αποδέκτης..." μας είπαν. Χαρακτηριστικά ανέφεραν τον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος ενώ λειτουργεί στο κέντρο της πόλης των Ψαχνών στην υπόλοιπη πόλη εκτός της αποκομιδής των απορριμάτων τα σκουπίδια βρίσκονται δεξιά και αριστερά των δρόμων. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρθηκαν στην λειτουργία της λαϊκής αγοράς παρατηρώντας ότι ο δρόμος που αυτή γίνεται καθαρίζεται υποτυπωδώς ενώ άλλες φορές πλένεται και άλλες όχι. Ενώ στους παράπλευρους δρόμους και τις κάθετες οδούς μετά το πέρας της λειτουργίας της βρίθει το σκουπίδι το οποίο δεν μαζεύεται από τα συνεργεία του Δήμου!
Ένα άλλο γεγονός που επισήμαναν είναι ότι παρατηρείται χαλαρότητα κατά την εργασία τους από εργάτες του Δήμου, οι οποίοι κατά την ώρα της εργασίας τους βρίσκονται ακόμη και σε δικές τους εργασίες, ενώ κατά την διάρκεια του ωραρίου τους  κάποιοι από αυτούς "χαλαρώνουν" επιδεικτικά.
"Όλα αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν. Με καλή διάθεση και πίστη απ' όλες τις πλευρές πρέπει οι Δημοτικές Υπηρεσίες να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το κοινό καλό που είναι και το αντικείμενο της ύπαρξής τους".
Τέλος εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στον Δήμαρχο κο Μπουροδήμο για τον οποίο είναι σίγουροι ότι το θέμα αυτό θα το οργανώσει καθώς γνωρίζουν ότι τον ενδιαφέρει πολύ, το πως λειτουργεί ο Δήμος και οι υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου