Σελίδες

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Θα διατηρήσει το γραφείο ο Ψαθάς;


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον νέο διευρυμένο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων προτείθεται τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του να διατηρήσουν γραφείο του συνδυασμού της αντιπολίτευσης πλέον στο Δήμο μας προκειμένου οι πολίτες να έχουν επαφή με τα πρόσωπα και τους εκλεγμένους Δ.Σ. όσο και για τις συνευρέσεις των προσώπων του συνδυασμού και των Δ.Σ. στην άσκηση των καθηκόντων τους στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Η πληροφορία αυτή αν είναι αληθής αποτελεί καινοτομία και θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα δρώμενα στο Δήμο μας μιας και έως τώρα οπι υποψήφιοι Δήμαρχοι οι οποίοι βρίσκονταν στην αντιπολίτευση μετά την εκλογική διαδικασία, έχαναν την επαφή με τους δημότες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η λειτουργία του γραφείου θα βοηθήσει τόσο στην περίπτωση συλλογής καταγγελιών όσο και στη διατήρηση των σχέσεων μεταξύ των Δ.Σ.
Από την άλλη η αντιπολίτευση του Δήμου θα μπορεί να συζητά θέματα που αφορούν τον Δήμο μας και να προετοιμάζει την παρουσία τους στα Δ.Σ.
http://www.messapia-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου