Σελίδες

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ: ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0 (ΗΜ. 0-0)

Σε ένα άτυχο παιγνίδι για τον Ηρακλή Ψαχνών, το οποίο σημαδεύτηκε από δύο αναγκαστικές αλλαγές, ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε, ένα τυχαίο τέρμα των γηπεδούχων σε ανύποπτο χρόνο και αρκετή …γκαντεμιά, οι Πράσινοι έχασαν στο τελευταίο παιγνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με σκορ 1-0.
Η ομάδα των Ψαχνών παρουσιάστηκε ως το φαβορί στα Μέγαρα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο κράτησε τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα, οι Ψαχνιώτες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε δεύτερο ρόλο στο πρώτο μέρος, αγωνιζόμενοι να κρατήσουν το “ο” στην άμυνα και χωρίς να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία.
Η φάση “κλειδί” για την αντίστροφη μέτρηση σε βάρος του Ηρακλή σημειώθηκε στο 45′ όταν τραυματίστηκε ο αρχηγός Μάριος Σέγκος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιγνίδι. Αντικαταστάθηκε στο 46′ απότον Βασίλη Ανέστη, ενώ στο 75 ήρθε δεύτερη ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Δημήτρης Ζουλιώτης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αντικαταστάθηκε απο τον Γιώργο Παπαϊωάννου.
Και ενώ υπήρχε αυτή η αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έγιναν επικίνδυνοι στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάροντας, κατάφεραν απότο πουθενά, να πετύχουν γκολ με σουτ του Όκοε στο 84′.
Στην συνέχεια οι Πράσινοι προσπάθησαν τουλάχιστον για την ισοφάριση, όμως ο χρόνος ήταν ελάχιστος και η ομάδα αποδεκατισμένη, οπότε δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Η συνέχεια θα δοθεί στους αγώνες μπαράζ στους οποίους μετέχει ο Ηρακλής Ψαχνών, με στόχο την άνοδό του στην Β Εθνική.Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την σημερινή του ήττα, ο Ηρακλής τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα, πίσω από την Παναχαϊκή και τον Βύζαντα Μεγάρων, οπότε οι πράσινοι θα ξεκινήσουν τα μπαράζ με 0 βαθμούς, ενώ ο Βύζας με 2.

http://soropoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου