Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Aντ'αυτού

Ο κύριος Ραπτάκης απάντησε αντι του κυρίου Μπουροδήμου σε σχόλιο της κυρίας Φούρλη και αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι γιατί  το έκανε;Δεν μπορούσε ο κύριος Μπουροδήμος να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του;
Απο ότι έχει αποδείξει ως τώρα μπορεί  και παραμπορεί.
To πάρα κάτω κείμενο το βρήκαμε δημοσιευμένο στο έγκυρο MESSAPIA NEWS και το αναδημοσιεύουμε όπως το βρήκαμε:


Η αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρία Φουρλή, όταν τοποθετήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του προϋπολογισμού, εκτός των άλλων ανέφερε ότι στον προϋπολογισμό δεν αναφερόταν τίποτα για τους υπαλλήλους της ΔΗΚΕΜΕ. Ο Δήμαρχος κος Μπουροδήμος τοποθετούμενος πάνω στο θέμα αυτό, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης θα πληρωθούν από το νέο νομικό πρόσωπο, όταν βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αφού μεταφερθούν στο νέο νομικό πρόσωπο. Επίσης ο κος Μπουροδήμος αναφέρθηκε στην προχθεσινή κατάληψη και στην όλη κατάσταση που επικρατεί με το θέμα, αναφέροντας ότι "κάποιες υπάλληλοι όταν καθόντουσαν έξω από το γραφείο του πρώην Δημάρχου και ήταν ιδιαιτέρες του σιωπούσαν και τώρα έρχονται να μιλήσουν. Ας πάνε στον κο Μπαζώτη να ζητήσουν ευθύνες και τις ευθύνες που έχουμε εμείς τις αναλαμβάνουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τους υπάλληλους". Επίσης ανέφερε ότι "Αν θέλουν στήριξη από το ΠΑΜΕ, ας την έχουν αλλά θα χάσουν εμάς".
Η κα Φούρλη απαντώντας στον κο Μπουροδήμο ανέφερε ότι η σοσιαλδημοκρατία που στηρίζει τον οδηγεί έως και το φασισμό. Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Ραπτάκης ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχει και λίγος σεβασμός στο Δημοτικό Συμβούλιο και η κα Φούρλη ας σεβαστεί ότι παρόλο που δεν είναι εκλεγμένη της δίνεται λόγος για να τοποθετείται. Επίσης της ανέφερε ότι εάν η σοσιαλδημοκρατία είναι φασισμός τότε ο Στάλιν που έσφαξε 70.000.000 ανθρώπους τι ήταν; Η κα Φούρλη ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ότι αν γνωρίζει κάτι ο κος Ραπτάκης ας της φέρει τα στοιχεία.
Βέβαια δεν είναι λογικό να ζητούνται στοιχεία για κάποιο γεγονός που είναι καταγεγραμμένο στην Ιστορία. Αυτός που ξέρει να ψάχνει και ξέρει να διαβάζει ιστορία κάλλιστα μπορεί να το βρει. Και αν δεν μπορεί να το βρει μία αναζήτηση στο google θα τον βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου