Σελίδες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Πρέπει πάσει θυσία να επιβληθεί του δυνατού Παναιγιάλειου η Ευβοϊκή ομάδα για να εξακολουθήσει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, δεδομένου ότι τα δύο συνεχόμενα παιγνίδια εκτός έδρας μπορούν να αλλάξουν πολλά σε ότι αφορά την διατήρηση στις πρώτες θεσεις. Παράλληλα όμως ο Ηρακλής Ψ παρουσιάζει μια σταθερότητα,όσο περνάει ο καιρός, αγωνιστική και τα στάνταρς του στην αποδοσή του εξελίσσονται όλο και πιο αποδοτικά. Αντίθετα οι υπόλοιποι μνηστήρες (με εξαίρεση την Κόρινθο) εμφανίζουν διακυμάνσεις επικίνδυνες και ηττοπάθεια στην απόδοσή τους που από τη μια αγωνιστική στην άλλη τους ανεβοκατεβάζει βαθμολογικά.
Η ερχόμενη πάντως, και οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές είναι οριακές για τους πρωταγωνιστές όλους κι αν και οι νεοφώτιστοι Ψαχνιώτες έχουν την ίδια σταθερή απόδοση όπως μέχρι τώρα οι ελπίδες για το θαύμα, που όλοι το σκέπτονται και κανείς δεν το μολογεί με παρησία, θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Οι πράσινοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα που θα εξελιχθεί σε σκληρή δοκιμασία, αλλά όπως και να έρθουν τα πράγματα η εμπιστοσύνη και η επάρκεια δυνάμενων είναι αυτονόητα.
Τα προβλήματα βέβαια με την προετοιμασία της ομάδας δεν έχουν ξεπεραστεί και καθημερινά οι προπονήσεις γίνονταιμε εμποδίων από γήπεδο σε γήπεδο και σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων από την φυσική έδρα.
Ευτυχώς δεν υπάρχουν απουσίες για το επερχόμενο παιγνίδι και ο Αντώνης Πριόνας με τεους συνεργάτες του διαβασμένος για τα καλά προετοιμάζει ακομη μια ευχάριστη έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα.

http://soropoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου