Σελίδες

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

To χρίσμα της Ν.Δ. στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Τέλειωσαν οι εκλογογές και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.Ο Γιάννης Μπουροδήμος έστω και με την αγωνία της δεύτερης Κυριακής είναι ο νικητής των εκλογών.Ήταν ο μόνος που κατάφερε να δώσει στο ΠΑΣΟΚ ένα Δήμο στην Εύβοια και να σπάσει την μπλέ μονοτονία του χάρτη την ημέρα των εκλογών.
Όσο κι αν υποστηρίζουν κάποιοι ότι αυτό έγινε επειδή η ΝΔ ήταν χωρίς υποψήφιο συνδυασμό αυτό για τους γνώστες της περιοχής δεν ισχύει.
Όπως επίσης δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται πολλοί ότι έχει άστρο και τύχη.Την τύχη στην πολιτική την φτιάχνει ο καθένας μόνος του.
Τι έγινε και δεν είχε υποψήφιο με χρίσμα (τυχαίο;)η ΝΔ;
Η ......απουσία  και η κωλυσιεργία Μπαζώτη(τυχαίο;),κάποιες περίεργες συμπεριφορές στα υπερνομαρχιακά ψηφοδέλτια,η συστράτευση μαζί του πολλών επιφανών στελεχών της ΝΔ απο την αρχή της προεκογικής εκστρατείας,η ανύπαρκτη αντιπολίτευση στο ΔΣ του Δήμου Διρφύων απο τον Γιώργο Καπετάνιο,η ύπαρξη δυο-τριών μέτριων δελφίνων που προκάλεσαν κάποιες μεταξύ τους μικροσυγκρούσεις  και τέλος το.....πολύ  ευνοικό σκηνικό(τυχαίο;) τα 12 χρόνια του Καποδίστρια 
Συμπέρασμα:
Όλα αυτά δεν χρειάζονται μόνο τύχη αλλά και μαγκιά.Οπότε .....!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου