Σελίδες

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σωστός ο δήμαρχος!!!!!

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν πριν τρείς ημέρες  οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Μπουροδήμου  στο δημαρχείο Διρφύων. Όσοι είναι πρωτάρηδες και δεν τον ήξεραν και ειδικά οι Μεσσάπιοι  σίγουρα πήραν μια πρώτη γεύση τι εστί διοίκηση Μπουροδήμου:
Πρώτον:Όσον αφορά προεδρίες Δ.Σ. ,αντιδημαρχίες, θέσεις και καρέκλες γενικώς έμειναν όλοι με την απορία. Και τους είπε ότι όσοι ενδιαφέρονται για Αντιδημαρχία να το δηλώσουν και θα το εξετάσει...(πρώτο σπάσιμο τσαμπουκά)
Δεύτερον:’Οποιος  ζητήσει καρέκλα να είναι έτοιμος να την υπερασπιστεί με σκληρή δουλειά από το πρωί ως το βράδυ. Αν όχι πάει σπίτι του.

Όπως καταλαβαίνετε ειδήσεις από εκεί δεν βγήκαν. Οπότε ας αναφέρουμε τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν μπας και μαντέψουμε σωστά.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Πολυζώης. Βέβαια παίζει πολύ ειδικά από τα blogs το όνομα του Γιώργου Λαφαζάνη ο οποίος λόγω πρωτιάς σίγουρα θα πάρει κάποια θέση.
Ένα όνομα που ακούγεται για αντιδημαρχία στα Μεσσάπια είναι αυτό του Νίκου Κοντάκη. Αγωνίστηκε με τις πιο δύσκολες συνθήκες κατάφερε να εκλεγεί και πρέπει να επιβραβευτεί.
Για αντιδήμαρχο στη Δίρφη τα πράγματα είναι πιο απλά με πρώτο φαβορί τον Γιώργο Λάμπρου.
Όσον αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη που απαιτείται ευρύτερη συναίνεση και τα 2/3 του Δ.Σ. ακούγονται περίεργα ονόματα τα οποία προφανώς δεν ευσταθούν. Ακόμα και όνομα δημάρχου ακούστηκε  η και το όνομα Χαλκιδέου δικηγόρου  .Ειλικρινά περιμένουμε με αγωνία τις συμμαχίες που θα δημιουργηθούν για να βγει αυτό το 2/3 και ποιο θα είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής.      
Αυτά τα ολίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου