Σελίδες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Με προβλήματα η ΔΕ.Υ.Α.Μ.

AddThis Social Bookmark Button
Το ένα μετά το άλλο σκάζουν τα προβλήματα για τους εργαζόμενους του Δήμου Μεσσαπίων και συγκεκριμένα για τη ΔΕ.Υ.Α.Μ. αυτή τη φορά.
Η αποχώρηση Μπαζώτη από το Δήμο Μεσσαπίων όπως όλα δείχνουν κληροδοτεί πολλά προβλήματα στο νέο δήμαρχο κο Γιάννη Μπουροδήμο. Όπως όλα δείχνουν οι επί χρόνια εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου απασχολούνταν  με "συμβάσεις"- ιδιωτικά συμφωνητικά τα οποία υπέγραφαν με τη Δημοτική Επιχείρηση. Ενδεικτικό μάλιστα του τι επικρατούσε στις εργασιακές τους σχέσεις ευρύτερα με το Δήμο Μεσσαπίων είναι το γεγονός ότι προ μηνός υπέγραψαν σύμβαση εκ νέου με τη ΔΕ.Υ.Α.Μ. στην οποία αναφερόταν ημερομηνία 21η Δεκεμβρίου 2009! Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή και η οποία κληροδοτείται στη νέα Δημοτική Αρχή είναι να βρεθεί πόσοι και ποιοι από αυτούς έχουν δηλωθεί στην ελεγκτική Αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και αν τα ονόματά τους υπάρχουν σε κάποιο Φ.Ε.Κ. Πράγμα που θεωρείται απίθανο.
Εάν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα αυτό από τη νέα Δημοτική Αρχή, υπάρχει ο φόβος η συγκεκριμένη Δημοτική Επιχείρηση να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω του νέου νομικού πλαισίου που προβλέπεται. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα λύση ώστε ο Δήμος να μην βρεθεί μπροστά σ' ένα νέο φαινόμενο όπως της ΔΗ.Κ.Ε.ΜΕ

http://www.messapia-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου