Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση-σύσκεψη της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"


Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, με την παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" κου Καλαβρή, από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, πραγματοποιείται συνάντηση-σύσκεψη των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων
 με τον συνδυασμό στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, καθώς και όσων συμμετείχαν στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο(αυτούς που επιθυμούν να παρευρεθούν) μ σκοπό να συζητηθούν οι απ' εδώ και μπρος κινήσεις του συνδυασμού στη μετά Καλαβρή εποχή. Αν και όπως προβλέπει η νέα νομοθεσία για τους Ο.Τ.Α. ("Καλλικράτης") η συνάντηση-σύσκεψη αυτή θα μπορούσε να αφορά μόνο τους εκλεγμένους Δ.Σ., μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να συμμετέχουν αν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι του Κεντρικού τουλάχιστον ψηφοδελτίου, προκειμένου να οριστεί επικεφαλής του συνδυασμού ο οποίος σε συνεργασία με τους άλλους εκλεγμένους Δ.Σ. και Τ.Σ. να εκπροσωπούν το ποσοστό του 16,16% που έλαβε ο συνδυασμός στις εκλογές..
Στόχος είναι ο συνδυασμός να παραμείνει ενεργός ώστε ν' αποτελεί ενεργό φορέα στα Δημοτικά πράγματα με παρόμοιες συναντήσεις-συσκέψεις που θα πραγματοποιουνται ανά τρίμηνο προκειμένου ν' αναλύεται και να γίνεται απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ. αλλά και να υπάρχει "γραμμή" τοποθέτησης στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

http://www.messapia-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου