Σελίδες

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Μια νίκη εκτός η πιο μεγάλη στην ιστορία του Ηρακλή Ψαχνών μέχρι τώρα στη Γ Εθνική, άλλη μια νίκη εντός του Α.Ο. Χαλκίς και μια σερί δεύτερη ισοπαλία εκτός έδρας των Λουκισίων χωρίς την υπεύθυνη τεχνική καθοδήγηση, ήταν τα δώρα των ευβοϊκών ομάδων που βρίσκονται στις εθνικές κατηγορίες για το ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Εύβοιας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Γ ΕΘΝΙΚΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-2 (ΗΜ. 1-0)
Η γκρίνια μας εξασφάλισε την πιο μεγάλη νίκη μέχρι τώρα στη Γ Εθνική για τον πρώτο ευβοιώτη τεχνικό Αντώνη Πριόνα σήμερα
Έπρεπε να προηγηθεί η δική μας γκρίνια (όπως σχολίασε ο Αντώνης Πριόνας αμέσως μετά το παιγνίδι) για τους πράσινους που τους καταλογίζαμε απειρία στα εκτός έδρας παιγνίδια για να συμβεί σήμερα ότι πιο ευχάριστο στην ιστορία του ψαχνιώτικου συλλόγου. Η πρώτη μεγάλη του νίκη εκτός έδρας και μάλιστα ενώ έως το 82’ έχανε με 1-0. Να λοιπόν που η ψυχωμένη από τον εαυτό της και από τον αγωνιστικό της εγωισμό ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών διέψευσε, προς τέρψιν όλου του κόσμου και των επιμέρους γκρινιάριδων, και αυτή την άτοπη όπως αποδείχτηκε, κριτική μας και όχι μόνο δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία με το 1-1 του Ρεπετσά στο 83’ αλλά με τον αρχηγό και ηγέτη της Μάριο Σέγκο πέτυχε το νικητήριο γκολ, 1-2, στο 87’.
Ο αρχηγός, ο ηγέτης και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Μάριου Σέγκου έδωσαν την πρώτη νίκη στον Ηρακλή Ψαχνών με την υπογραφή του.
Η πρώτη ομάδα της Εύβοιας και η άξια εκπρόσωπός μας στη Γ Εθνική πιο γρήγορα απ΄ότι θα περίμενε και ο πιο συγκρατημένα αισιόδοξος φίλαθλος βρίσκεται λοιπόν και πάλι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (μόνο δύο βαθμούς διαφορά) κάτι που στην ιστορία της αλλά και σε αυτή του ταλαιπωρημένου ευβοϊκού ποδοσφαίρου δεν έχει επαναληφθεί.
ΑΡΓΗΣΕ, ΑΛΛΑ…
Η αλήθεια είναι ότι στο σημερινό παιγνίδι ο Ηρακλής άργησε να βρει τον εαυτό του και παίζοντας από την αρχή αναγνωριστικά έδωσε χώρους ανάπτυξης στον Ασπρόπυργο. Δεν έλειψαν όμως οι απειλές του στην περιοχή ευθύνης του γηπεδούχου ειδικά μετά το πρώτο 15λεπτο όταν το σουτ του Φαρούκ βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και ο από μηχανής θεός αμυντικός Σπίνουλας έβγαλε άουτ την μπάλα μόλις πριν περάσει τη γραμμή της εστίας. Αλλά και στο 24’ ο Σκριβάνος που έχει πάρει τη θέση του ντεφορμέ Ζαχαράκη δέχθηκε ασίστ από τον Σέγκο και σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σημειώσει το τέρμα.
Στο Β μέρος η πλάστιγγα ισορροπούσε εναλλάξ για τους δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να αποκοιμήζουν προς στιγμή την άμυνα των πράσινων και σε μια κόντρα επίθεσή τους σημείωσαν το 1-0 στο 66’. Η πεποίθηση ότι το παιγνίδι θα κρινόταν στο ένα γκολ καταρρίφθηκε λίγο πριν το 84’ όταν ο Ρεπετσάς κατάφερε να βρει το κενό στην άμυνα και να γράψει το 1-1 και αμέσως μετά από 4 λεπτά, η χαρά της έντασης που δημιούργησε στους πράσινους η ισοφάριση μετέτρεψε τα πάντα σε ευδαιμονική επιτυχία. Η κλάση και η ποιότητα του Μάριου Σέγκου φάνηκαν πάνω απ΄όλα και όλους. Ο αειθαλής ευβοιώτης επιθετικός πέρασε με δυο αριστοτεχνικές ντρίμπλες όλη την αμυντική αντίσταση και έστειλε με ήρεμη δύναμη και σιγουριά τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων σημειώνοντας το τελικό 1-2, σκορ που πέρασε με χρυσά γράμματα ήδη στην τοπική ποδοσφαιρική ιστορία της Εύβοιας. Αξίζουν λοιπόν και τα πιο αισιόδοξα συμπεράσματα και η ευτυχία της φαντασίας που καλπάζει, εύλογο είναι, να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
http://soropoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου