Σελίδες

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΗΡ. ΨΑΧΝΩΝ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-1: ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΡΕΛΑΝΤΙ


http://soropoulos.wordpress.com/

Χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια ο γηπεδούχος Ηρακλής Ψαχνών νίκησε πιο άνετα από ότι δείχνει το σκορ την αντίπαλό του Αγ. Παρασκευή αφού έμειναν και με δέκα παίκτες από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ευοίωνα για τους πράσινους του Αντώνη Πριόνα, που όπως πάντα έστησε την ομάδα του επιθετικά, απαιτώντας να προηγηθεί στο σκορ όσο πιο σύντομα γίνεται για να αποφύγει το όποιο άγχος των ποδοσφαιριστών του. Το πρέσινγκ του Ήρα ασφυκτικό από την αρχή, έφερε το πέναλτι στο 34 αλλά μαζί και την άστοχη ελεύθερη βολή του Τριανταφυλλάκη ο οποίος ολιγώρησε στην εκτέλεσή του. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους έμελε να ολοκληρωθεί στο 39’ όταν σε μια κόντρα επίθεση οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν μαζί την άμυνα και τον Θανάση Μιχελή και με το φουνταριστό τους Μακρή άνοιξαν το σκορ 0-1.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα και λίγο νωρίτερα από την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου όταν ο Ματσός διεμβόλισε την άμυνα και κυριολεκτικά εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δεν είχε σημεία αντίδρασης.


Ο παρολίγο μοιραιος αλλά και ιδιαίτερα αποτελεσματικός σήμερα, πρώτος σκόρερ του Ήρα, Τριανταφυλλάκης
Με τις ισορροπίες να αποκαθίστανται και το διακύβευμα της νίκης σε αναμονή της έναρξης του Β μέρους οι πράσινοι «τα κουβέντιασαν» στα αποδυτήρια με τον τεχνικό τους, άλλαξαν τακτικές κρούσης και στην επάνοδο, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο προηγήθηκαν με τον Τριανταφυλλάκη που έδειχνε να αποζητά να αποκαταστήσει την προηγούμενη απώλεια του πέναλτι διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-1. Λίγο αργότερα ο Φαρούκ (53’) έγραψε με καλοζυγισμένο σουτ το 3-1 και με το τελικό 4-1 του Βασίλη Ανέστη στο 75 οι Ψαχνιώτες κατέληξαν να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην επιτυχία τους.

Οπωσδήποτε το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού ο αντίπαλος όχι μόνο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι προηγήθηκε αλλά και μετά το 1-1 οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής δεν είχαν τις αντοχές και τους τρόπους να μπλοκάρουν την επιθετική μηχανή των Ψαχνών που σήμερα δούλεψε παραγωγικότερα από κάθε άλλη φορά.



Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ 1-2

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΧΑΝΙΑ 0-2

ΒΥΖΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΟ ΡΟΥΦ 0-0

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΡΟΔΟΣ 2-0

ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-0



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 20, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 17, ΚΟΡΙΝΘΟΣ 17, ΗΡ. ΨΑΧΝΩΝ 16, ΠΑΟ ΡΟΥΦ 16, ΡΟΔΟΣ 16, ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ 13, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12, ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 12, ΒΥΖΑΣ 12, ΧΑΝΙΑ 12, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 12, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 11, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 10, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 9, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου